Hirdetés

[MOZi] A Pixar ezúttal robotol

|

A mai animációs film felhozatalt elnézve szinte egy emberként kiálltunk egy eredeti, eddig még sosem látott témát feldolgozó moziért, ami végre nem valami állatról, vagy mesebeli lényről szól. Úgy néz ki a Pixar meghallotta segélykérésünket.

Hirdetés

A következő projectjük, amin dolgoznak nem másról fog szólni, mint egy magányos kis robotról, aki egy hosszú „álom" után egyedül találja magát kietlen, és kihalt bolygónkon. Nincs más hátra, mint hogy újra üzembe helyezze magát és felelevenítve a több ezer éve belékódolt programsorokat el kezdjen annak élni, amiért létrehozták őt. A történet még elég homályos, de nagyszerű ötletek tárházát nyújtja a Pixar munkatársainak. Állítólag a filmben egy szó sem fog elhangzani. Bevallom, én már nagyon várom ezt a filmet és sok reményt fűzök hozzá, és gondolom nem vagyok ezzel egyedül.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)