Hirdetés

[MOZi] Öreg Indy, nem vén Indy

|

Sokakban felmerült már a kérdés, hogy a hatvanas éveiben járó Harrison Ford vajon képes lesz e eljátszani Indiana Jones-t a sorozat negyedik részében. George Lucas a minap eloszlatta a kételyeket. Állítása szerint a lényeg az akció megvalósításában van.

Hirdetés

A sorozatra mindig is jellemző volt a non-stop akció, így joggal kíváncsi mindenki arra, hogy a mester miként is képzelte el annak megvalósítását. Lucas magyarázata szerint Indynek sosem kellett komolyabb fizikai munkát végeznie, helyette a tervezés, kivitelezés, a feszültség és az izgalom volt az akció alapja. Mint például az első filmben feltűnő hatalmas gördülő kő. Ford szinte csigalassúsággal menekült a szikla elől A jelenet lelkét a gördülő kő adta, az állt a középpontban, nem pedig a menekülő régész. Szóval az új részben ne várjunk házról házra való ugrálást, géppuska tűz elől való elvetődést, hanem az előbb említett, hasonló módon felépített, okos jeleneteket. Lucas Cate Blanchett szerepeltetését is kommentálta. „Ő volt az, akit a rendezőm akart, és én mindig meghajlom a rendezőm akarata előtt”. Azt is elárulta, hogy a filmről további információkat csak a hivatalos trailer közzététele után tudhatunk meg. A szaksajtó minden esetre bizakodik, mivel ugyanazok a nagy nevek dolgoznak a projecten, mint a sorozat korábbi részein és szinte borítékolható az ostoros régészünk sikere. A film premierjét 2008. május 22-ére datálják. Úgy néz ki igen sűrű nyarunk lesz jövőre filmes téren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)