Hirdetés

[MOZi] Nevessünk Walken kis golyóin

|

Szinte derült égből villámcsapásként ért minket Christopher Walken új filmjének, a Balls of Fury-nak a HD trailere. Persze azt tudtuk, hogy a project készülőben van, inkább az lepett meg minket, hogy ennyire jó lesz. Hölgyeim is Uraim, az utóbbi idők legviccesebb bemutatóját prezentálom Önöknek.

Hirdetés

A filmet Ben Garant rendezte, aki a Reno 911! elnevezésű sorozatért is felelős. A történet igen egyszerű és kissé együgyű, de pont ez adja a film eszenciáját. Walken, a távol-keleti szervezett bűnözés feje, imád kedvenc sportjának hódolni, a ping-pongnak. Épp ezért összehívja a világ legnagyobb játékosait egy mindent elsöprő tornára, hogy eldőljön, ki a legnagyobb játékos a Földön. Az amerikai kormány ezt az alkalmat akarja kihasználni, hogy végre rács mögé dughassák. Mindösszesen ennyi, de nem lesz okunk a panaszra, mivel egy elmés és vicces paródiáját láthatjuk majd a harcművész filmeknek. Lesz itt minden, felkészülés klisé, nagy összecsapások, cameok, és egy kis Sebhelyes arcú, kínai kiadásban. Régen vártam már egy ilyen abszurd vígjátékot, és imáim meghallgatásra találtak. Aki akar egy jót nevetni, az nézze meg a trailert, sokszor, mint ahogy én is tettem. Sajnos a megjelenés még messze van, egészen pontosan szeptember 14-én kerül a mozikba, de én már tűkön ülve várom :)

Az exkluzív HD trailert INNEN tölthetitek le.



Addig is itt a teaser trailer
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)