Hirdetés

[MOZi] Megnyílt az Ocean’s 13 weboldala

|

A Warner Bros ma teljes pompájában megnyitotta a nyár egyik sikerfilmjének, az Ocean’s 13 hivatalos weboldalát, amin többek közt képekkel, trailerekkel és különböző letöltésekkel találkozhatunk.

Hirdetés

A rendezői székben ismét Steven Soderbergh ül, aki az előző két részt is direktálta, a forgatókönyvet pedig Brian Koppelman és David Levien írta, akik már több olyan filmen is dolgoztak együtt, amik a szerencsejáték ingoványos talajára kalauzoltak el minket, mint például a Pókerarcok. A színészgárda most ugyan szegényebb lett egy Julia Robertsel, de cserébe megkapjuk az élő színészlegenda Al Pacinot. A történet szerint a nyolc szélhámos most Las Vegas éjszakai életébe veti bele magát, amit persze nem lehet elképzelni kaszinók és azok kifosztása nélkül. A június 8-án debütáló film igen kellemes meglepetés lehet, ha felül tudják szárnyalni az előző két rész hangulatát és az új környezet és Al Pacino arra enged következtetni, hogy túl fogják. :)

További képeket ITT találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)