Hirdetés

[MOZi] A Max Payne film első trailere

|

Nos, hadd kezdjem egy személyes jellegű gondolattal ezt a hírt. Azóta várok arra a bejelentésre, hogy film készül a Max Payne-ből, mióta először végigtoltam. Erre most szinte a semmiből feltűnik az első trailer a filmből, és be kell valljam, nem vagyok elájulva tőle, sőt...

Hirdetés

Elfogult vagyok, hatalmas Max Payne fan, és hát láttam már életem során néhány filmet is :) de én valahogy nem így képzeltem el a fejemben egy Max Payne mozit, miután végignéztem a játék ledöbbentő végső videóját. Noname színészek, noname stáb, erőteljesen b-kateg szagú megvalósítás, de mégis ott van az a Paynes noiros, darkos hangulat, amibe beleszerettem anno elsőre. Szóval vegyes érzelmeim vannak, de biztos meg fogom nézni, és tudom, hogy közületek is sokan megfogják... várom szeretettel :)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)