Hirdetés

[MOZi] HD-parádé

|

Több HD filmelőzetes is felbukkant a napokban. Nem mindegyik új, de mindet érdemes megtekinteni, immár teljes pompájában.

Hirdetés

  • 300
    Néhány napja bukkant fel a 300 spártai férfi legendás történetéről szóló 300 című film nemzetközi előzetese, amely most már HD minőségben tekinthető meg. A rendező Zack Snyder igazán lenyűgöző látványvilággal valósítja meg Frank Miller regényét a filmvásznon. A termopülei csata a film megtekintése után biztosan mély nyomot hagy majd mindenkiben.




  • Harry Potter and the Order of the Phoenix
    Ezt az előzetest is láthattátok már. Harry Potter, a varázslótanonc kalandjainak ötödik fejezete jövő júliusban kerül a mozikba. Ezúttal is új rendezőt kapott a produkció, de minden bizonnyal ez lesz az eddigi legsötétebb hangulatú HP-film, amelyről a J. K. Rowling által írt történet is gondoskodik.




  • The Good Shepherd
    Ebben a filmben a CIA (Central Intelligence Agency - Központi Hírszerzési Ügynökség) születésének lehetünk szemtanúi, ráadásul egy olyan illető nézőpontján keresztül, aki soha nem is létezett. A történet Edward Wilsonról szól, egy srácról, aki egyedüli szemtanúja volt saját apja meggyilkolásának, s aki a CIA-hez került karrierje építgetése során. Hiába próbált saját elvei szerint élni és dolgozni, sajnos egy idő után rá kellett jönnie, hogy a rendszer magába szippantotta, és többé nem ereszti el. Matt Damon, Robert De Niro, Angelina Jolie, Joe Pesci: The Good Shepherd.


  • Hirdetés
    Hirdetés
    0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)