Hirdetés

[MOZi] Hamarabb jönnek a Transformerek!

|

Így hajnalok hajnalán egy igen jó hírrel szolgálhatok a virrasztó Transformers rajongóknak. A Dreamworks/Paramount’s a minap bejelentette, hogy a film premierjét egy nappal, azaz 24 órával előrébb hozták

Hirdetés

Tudom, hogy nem tűnik soknak ez a kis „engedmény” de azért a nagyon elvakult rajongók még ennek is tudnak örülni, mint például én is. A spekulálók szerint ez azért van, mivel a Warner Bros, pár nappal ezelőtt előrébb hozta a sikervárományos új Harry Potter film premierjét június 13-ról 11-re, a Dreamworks pedig így próbálja elérni azt, hogy legalább még plusz egy napig a dédelgetett robotjaik legyenek a porondon. Szóval eggyel kevesebbet kell aludni, hogy jöjjön a Transformers! :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)