Hirdetés

[MOZI] Batman: a terrorista?!

|

Londonban óriási rémületet okozott a Batman: The Dark Knight forgatása, miután az egyik robbanásos effektusra a derék angolok azt hitték: támadnak a terroristák!

Hirdetés

A Batman: The Dark Knight nyitójelenetéhez szánt effektushoz a Battersea Power Station „robbant fel” az éjszaka kellős közepén és szinte égtek a vonalak a megrémült lakossági bejelentésektől.

Másik batmanes hír, hogy a december 14-én moziba kerülő Will Smith film, az I am Legend előtt egy hétperces prológust láthatnak a filmből azok a szerencsések, akik egy IMAX mozi közelében laknak, ugyanis ez csak az IMAX verzióra vonatkozik. „Miért???” – kiálthatnánk fel a sors és a filmforgalmazók kegyetlenségét firtatva, de biztos vagyok benne, hogy ez a prológus villámgyorsan felkerül majd a Netre, sőt, talán még a Youtube-ra is…

Addig is itt egy poszter és egy fan (fake) trailer a filmből.

poster1_5_k.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)