Hirdetés

[MOZI] Batman: a denevéreknek fürödni tilos!

|

Ki kellett hagyni egy akciójelenetet az új Batman filmből, amelyet Hong Kong kikötőjében forgattak volna, nehogy a denevérember szalmonellát kapjon.

Hirdetés

Úgy látszik, szegény Batman filmet újabb és újabb csapások érik: ezúttal egy olyan jelenettől volt kénytelenek megválni Christopher Nolan és stábja, amelyben a denevérembernek Hong Kong kikötőjének vízébe kellett volna ugrania. „Az volt a készítők ötlete, hogy Batman először beleugrik a kikötő vízébe, aztán valamilyen bambusz tákolmányon keresztül kimászik.” - olvashattuk a South China Morning Postban. „De amikor szakértők megvizsgálták a vizet, kiderült, hogy olyannyira szennyezett volt, hogy szalmonellát, vagy akár tuberkolózist is kaphatott volna tőle az a szegény kaszkadőr, aki Batman gúnyáját magára ölti, így aztán inkább ejtették a jelenetet. A forgatókönyv új verziója szerint az akció egy kikötői épületben folytatódik tovább.”

Szerencsére ezek a malőrök nem tántorítják el a színészek lelkesedését. Heath Ledger például annyira beleélte magát a Joker szerepébe, hogy saját bevallása szerint egy időben napi két óránál többet képtelen volt aludni. „Igazi kihívás ez a munka és agyilag is valahogy lefáraszt, hogy egy pszichopata, tömeggyilkos, empátia-hiányos, skrizofén bohócot alakítok…” – mesélte Ledger – „…de azért élvezem.” - tette hozzá gyorsan. Ledger egyébként külön naplót is vezetett a Joker háttér-sztorijáról, illetve arról, hogy mit találna viccesnek az idegbeteg gyilkos.

batman_06_k.jpg
 
batman-1_1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)