Hirdetés

[MOZi] Antal Nimród és az űr

|

A Kontroll rendezője teljes erőből az új filmjének bemutatójára készül ami április 20-án lesz.

Hirdetés

A filmet Vacancy-nek keresztelte el és egy igazi hollywoodi mozi lesz olyan sztárok címszereplésével, mint Kate Beckinsale (Aviator) és Luke Wilson (Kőkemény család). A történet szerint, egy fiatal pár kerülőutat választ az autópálya helyett, majd lerobbannak egy isten háta mögötti kis motelnél. Kibérelnek egy szobát és mivel csak a tévé üzemel, ezért megnézik az ott hagyott kazettákat. Tele vannak olcsó B-kategóriás horror filmekkel, de az események akkor vesznek fordulatot, amikor kiderül, hogy a filmeket abban a szobában forgatták, amiben vannak és bizony a rideg múltat látják. Minden lépésüket figyelik. Egy újabb klausztrofóbiás horror thrillerrel fogunk gazdagodni Antal Nimród tolmácsolásában. A Kontroll sikere után szerintem mindenkit bizakodással tölt el ez a film. A hazai premierről még nincs információ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)