Hirdetés

Mozgásérzékelő támogatás PC-re, Xbox-ra és PS3-ra

|

A Wii új irányítási rendszer nagy sikerként könyvelhető el, hisz a gyengébb teljesítményű konzol rabul ejtette a játékosok szívét. A többi platform használó is kaphatnak ebbel az élményből, hála az In2Games csapatának.

Hirdetés

A brit hardvergyártó cég ugyanis egy PC, Xbox 360 és PS3 kompatibilis mozgásérzékelős irányítási rendszert tervez, amely a Fusion tech névre hallgat. A szerkezet iránt nagy az érdeklődés, az Ingenious médiaspecialista cég körülbelül 7,76 millió fontot fektetett be a projectbe. Az In2Games szerint továbbá a szoftvergyártók körében is nagy az érdeklődés, hiszen szívesen adnának ki Wii típusú játékokat más platformra is. A kütyü áráról és megjelenési idejéről még nem árultak el semmit a készítők, ám úgy tűnik a Wii sikere sokkal jobban befolyásolja a játékipar fejlődését, mint azt bárki gondolta volna (gondoljunk csak Bill Gates nagyban hasonló elképzelésére).

fusiontech.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)