Hirdetés

MotoGP 09/10 - Demó, és DLC tervek

|

A március igazán eseménydús hónapnak ígérkezik. Akkor jön például az új MotoGp is.

Hirdetés

A Capcom nem kicsnyeskedik az idén sem. A márciuban érkező MotoGP 09/10 például demót, és két DLC csomagot is kap nagyon hamar. A demó a megjelenés előtt körülbelül egy hónappal válik elérhetővé Xbox LIVE-on, és PSN-en.

A MotoGP 09/10 két DLC csomagot is kap a megjelenés után nem sokkal. Az első csomag a 800cc mocikat tartalmazza csapatokkal, versenyzőkkel egyetemben, valamint két új pályát: az angliai Silverstone-t, és a magyar Balatonringet. A második DLC a 600, és a 125 cc mocikat valamint azok körítését tartalmazza majd. Mindkét DLC ingyenes lesz, és támogatja a bajnokság, a time trial, és az arcade játékmódokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)