Hirdetés

Mortal Thompson: "Finish him!"

|

Jack Thompson továbbra sem kíméli a játékipart, különösen akkor nem, amikor a Mortal Kombat Armageddonba szerény személyét is belerakták játszható karakterként. Mivel Thompsontól a humorérzék oly távol áll, mint ide Lacháza, ezért mi mást is csinálna az ügyész: perel.

Hirdetés

Thompson szokásához híven nem mást követel, minthogy "tiltsák be!" a játékot, most, azonnal. "Tudomásomra jutott, hogy a Mortal Kombat: Armageddonba belekerült a nevem és a külsőm, az én engedélyem nélkül." - írta Thompson "Megparancsolom, hogy azonnal fejezzék be a játék árusítását, emiatt az illegális, engedély nélküli tartalom miatt!" (Maga Thompson használt vastag betűt.) Érdekes módon, ezúttal Thompsont csak saját személyének pellengérre állítása zavarta, a Mortal Kombat: Armageddonban dúló erőszak nem. :) További infókat itt olvashattok az ügyről.

Update: közben megtaláltam azt a videót, amit tegnap ígértem a Thompson perről, és amit Destructoid Niero, egy, az üggyel fogalkozó online újságíró készített. Jó angol tudás és hallás nem árt a teljes élvezethez. ;)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)