Hirdetés

Újabb Monster Hunter cím bukkant fel

|

A Capcom nem hagyja nyugodni a Monster Hunter rajongókat, ezúttal egy újabb alcímet jegyeztek be.

Hirdetés

Rohamléptékben készül a Monster Hunter XX Nintendo Switch verziója, miközben a Monster Hunter Stories nyugati változata is érkezőben van. Erre a Capcom még rátett most egy lapáttal: bejegyezték a Monster Hunter World címet.

A címet június 5-én jegyezték be, néhány mellékes címkével. Az biztos, hogy egy videojátékról van szó, amit letölthető formátumban is be lehet majd szerezni. A legérdekesebb része, hogy a mobilok is említve vannak a leírásban, így jó eséllyel egy okos eszközökre szánt alkotásról lesz szó.

Az is lehet, hogy ez nem egy játék, hanem egy áthidaló, közösségi alkalmazás lesz a különböző Monster Hunter címek között. Mivel a védjegy még friss, így kétséges, hogy bármit hallunk erről a közeljövőben, de reménykedni még lehet egy esetleges E3-as bejelentésben, említésben. 

Ti mit gondoltok? Mit lehet a Monster Hunter World?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)