Hirdetés

Monster Database - Ez SZÖRNYű!

|

A szörnyek már a spájzban vannak - itt egy adatbázis a legundorítóbb teremtményekről!

Hirdetés

A Monster & Beast Database Team kérésére íme egy ajánlás blogukról, a Monster Database-ről.

A csapat nem kisebb feladatot tűzött ki célul, mint "minden létező filmes szörnyet, kreatúrát, játékbeli monsztát, vagy mitológiai lényt" összegyűjteni és képeket vadászni hozzájuk. Idegenektől elkezdve, filmbéli szörnyeken át egészen a Yetiig megtalálhatunk mindenfélét (bár szegény banthák nem örülhetnek az oldalon való szereplésüknek - ők csak legelésznek és sétálgatnak). Fogjátok fel úgy ezt a honlapot, mint egy "Szörnytan" előadás, amiben sok a kép és kevés a szöveg (ez a tökéletes előadás definíciója lehetne).

Az oldalért kattanjatok el ide:

Monsters & Beasts Database

Mindenképp érdemes böngészni a bal oldali nevek között, nekem fogalmam sem volt, mi az a Rock Wart, vagy Dianoga a Csillagok Háborújából, de most már erre is fény derült. Aki gyenge idegzetű és nem bírja a szörnyeket, az messziről kerülje el ezt az adatbázist, de mindenki más nézzen szét, megéri!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)