Hirdetés

Modern Warfare 3 - Coop mode Survive trailer.

|

Nincs mese, az érkezőfélben levő FPS igazi nagy durranásnak ígérkezik.

Hirdetés

Tőlem is sokan kérdezik, hogy most akkor Battlefield 3 vagy Modern Warfer 3 rajongó vagyok-e, Nem értem, miért olyan fontos ezt eldönteni - mindkét játék nagyon jó lesz. 

A Call of Duty: Modern Warfare 3-ban teljesen más a terep, a helyszínek, így igen látványos jeleneteket tekinthetnek meg egyes nézőink.  

A Videó a Co-op játékmód survival pályáján játszódik, amely önmagában egy igen pörgős játékmód. Nagyon úgy néz ki, a legjobb is egyben. Én mindenestre nem lettem nagyobb rajongó ettől a filmtől sem. Szóval ne kérdezzetek többet, hogy a BF 3 vagy az MW3, jobb-e, mert ezt sajnos nem tudom megmondani. Majd ha megjelentek, akkor...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)