Hirdetés

Modern Warfare 2 - késik a PC-s változat.

|

Amikor egy játék megjelenése közeleg, mindig lehet rettegni, mikor jelentenek be egy kis késést.

Hirdetés

Az Electronic Theatre értesülései szerint a Modern Warfare 2 PC-s változata nem november 10-én, hanem két héttel később, november 24-én jelenik majd meg.

A Modern Warfare 2 többi kiadását nem érinti a késés, amely a találgatások szerint a gyártás körül kialakult (egyesek szerint a bonyolult másolásvédelem körüli) problémák miatt jöhetett létre. Más vélemények szerint azért a halasztás, hgoy a konzolos változatból eleget tudjanak a boltokba szállítani, és ezt ne kavarja össze a PC-s verzió. Egy dolog tény, hivatalos bejelentés és indok sincs, így amíg az Activision Blizzard nem jelent be semmit, addig lehet reménykedni.

Természetesen, mintemlítettem már a Modern Warfare 2 X360-as és PS3-as változatok a boltokban lesznek november 10-én.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)