Hirdetés

[MoD] CMR 04

|

Nem tudom eldönteni mit szóljak a dologhoz, ha kipróbáltam majd megtudom :). Mindenesetre az előző CMR 04 modot, amely 100 mega fölött volt, és WRC-s környezetet óhajtott volna operálni a Colin McRae Rally 04-be, szerver gondok miatt egyszerűen lehetetlen volt elérni bárkinek. Ezúttal egy újabb WRC mod látott napvilágot, sokkalta kisebb méretben, mindösszesen a 9 Mbyteot súrolja, azt is alulról. Igazság szerint nem is új, mert a 100 megás óriásnak ez a kistestvére... Annyival kevesebb a dolog, hogy nem kapunk új ikonokat, menüt, videókat és zenét, az összes többi kotkodácsot aranytojás-tojóvá változtatja nekünk. Szerver gondok kizárva, klikk!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)