Hirdetés

Mini Laptop 9350 forintért?

|

Mielőtt azonnal indulnátok a sarki Laptop boltba, azért olvassátok el a hírt is...

Hirdetés

Elképesztően süllyednek a hardverárak - az Ebay-en immáron kapható a 40 dolláros Laptop.

Először is tisztázzunk valamit - ennyi pénzért GYORS és JÓ laptopot lehetetlen kapni. Ez a masina egy 7"-es képernyővel rendelkező, 300MHz-es VIA processzoros, 128 MB RAM-os, 2 GB merevlemezes gép. Ha PC-kkel hasonlítom össze, akkor kb 10-12 éve volt a PC-kben ekkora "teljesítmény". Ennek ellenére a gép mégis használható - 3 USB port, 1 SD kártya hely és egy RJ45-ös hálózati csatlakozó található rajta, A képernyője 800*480-as, Windows CE 6-os változat fut rajta, így lehet vele böngészni, levelezni, messengerezni - de sokkal többre nem jó, már egynémely YouTube videók is rángatnak rajta. Dehát mit vár el az ember egy 9 ezer forint körüli laptoptól?  

Üröm az örömben, hogy a Hong Kong-beli cég tovább 40 dolcsiért szállítja a gépet Magyarországra, amely a leírás szerint "Gyárból kikerült, doboz nélküli, esetleg kisebb hibával rendelkező" készülék is lehet. Szóval jól hangzik a 9350 forint, de jól gondoljuk meg, akarunk-e ilyen gépet. Ha nem félünk a szállítási költségtől, az esetleges hibától és a mérhetetlen lassú teljesítménytől, akkor miért is ne?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)