Hirdetés

Minecraft: Story Mode - közel 260 ezer forintért lehet most megvenni az összes részt

|

És mi, magyarok még jobban jártunk. Persze pont azért ilyen drágák, hogy ne vegye meg őket senki.

Hirdetés

A Telltale elhalálozásának egyik következménye, hogy a kiadó játékai sorra tűnnek el a digitális boltokból. A Minecraft: Story Mode június 25-éig marad, utána már azok sem tölthetik le, akik valamikor megvásárolták az egyes részeket.

Hirdetés

Addig viszont valahogy elérhetőnek kell lenniük. Más platformokon nem volt probléma, be tudták szüntetni az árusítást úgy, hogy a korábbi vásárlók még hozzáférjenek a játékhoz (de ők is csak 25-éig), viszont Xbox 360-on egy érdekes trükkel lehetett ezt megoldani: felverték minden epizód árát, hogy azok, akik eddig nem vették meg őket, most már ne is vegyék, viszont akik meg igen, azok le tudják szedni mindet. Az amerikai boltban 99,99 dollárba kerülnek egyenként, ami közel 29 ezer forintnak felel meg, viszont Magyarországról csak 19990 Ft-ot kérnek darabjáért, így a 13 epizódért összesen majdnem 260 ezer forintot kellene fizetni. Az összeg tényleg levonásra kerül, nem érdemes próbálkozni vele.

Ha épp most éreztek visszafojthatatlan vágyat arra, hogy belekezdjetek a játékba, a dobozos vagy a netflixes változatot érdemes választani. Vagy hát... vannak egyéb megoldások is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)