Hirdetés

Microsoft - egy operációs rendszer mind felett!

|

Az új Microsoft OS főnök, Terry Myerson nagyító alá vette a különböző Microsoft op-rendszereket, a cél a közös felület lesz.

Hirdetés

A Windows 8, Windows Phone, Xbox Dashboard és egyéb Microsoftos operációs rendszereket újra górcső alá véve Terry Myerson arra a megállapításra jutott, hogy jobban össze kellene hozni az egészet.

Pontosabban az app felhasználói felületét tervezik egységesíteni, ami nem csak megjelenésben mutatkozik majd meg, hanem egy fejlesztői API csomagból lehetne az összes eszközre fejleszteni.

Ez egyértelműen könnyítés a fejlesztőcégeknek is, és a felhasználóknak is, akik ezáltal hamarabb hozzájuthatnak az adott szoftverhez, akár egyszerre az összes másik Microsoft platformon.

Nektek van van olyan kedvenc funkciótok az egyik rendszerben, amit szívesen látnátok viszont egy másikban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)