Hirdetés

Michael J. Fox kölcsönzi a hangját az utolsó Back to the Future résznek

|

Örvendetes hír, hogy a népszerű színész is képviselteti magát a jópofa játék záró epizódjában.

Hirdetés

Csavar azért van a dologban, ugyanis Marty McFly hangját továbbra is A.J. Locascio szolgáltatja, még ha nem is ez a logikus.

Michael J. Fox Marty egyik őseként fog megjelenni, legalábbis hangilag, de erről a szereplőről nem sokat tudni azon kívül, hogy van neki egy teherautója. Nem szabad azonban szomorkodni, hiszen az OUTATIME címet viselő befejező rész PC-re június 23-án jelenik meg. Ennek örömére egy kis bakivideó a filmforgatásról:

A játék története egyébként nem a film sztoriját dolgozza fel, hanem a trilógia záró epizódjának történései után fél évvel folytatódik, ami igazán dicséretes, hiszen egyszerűbb lett volna a kész forgatókönyvet gépre vinni, mint újat kitalálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)