Hirdetés

Metro: Last Light - Gameplay trailer

|

Nagy dobásra készül a THQ a Metro sorozat legújabb részével, melynek hangulata még az elődét is felülmúlja.

Hirdetés

Újabb mozgóképpel rukkolt elő a THQ a Metro: Last Light kapcsán, de a múltkori, hátborzongatóra sikerült élőszereplős trailert nehezen tudnák felülmúlni.

A gameplay videó ezúttal nem a nyomasztó, sötét és nyirkos metróalagutakra fókuszál, helyette megtapasztalhatjuk, hogy milyen harcolni a szabadtérben, a lepusztult és baljós környezetben. A kint tartózkodásunk alatt egy másodpercig sem leszünk biztonságban és ezen csak ront az időjárási elemek (többek között a villámlás, eső, borús ég, mennydörgés) megléte, hogy az éjszaka történő műveletekről már ne is beszéljünk. Külön felhívnám a figyelmet a karakter maszkjával kapcsolatos interakciókra, mint például az eső letörlése a jobb látási viszonyok érdekében.

A Metro: Last Light remekül néz ki, a THQ elégedett lehet vele és ha sikerült kijavítaniuk az első rész gyermekbetegségeit, akkor mi is azok leszünk 2013 elején a PC, PS3 és X360 platformunkon.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)