Hirdetés

Metal Gear Online - Száműzik a csaló játékosokat

|

A Metal Gear Online univerzumát sem kerülhették el a csalók, kigyomlálásukra ellencsapást hirdetett a Konami.

Hirdetés

Hajtóvadászatot indítottak a Metal Gear Online játszóterein flangáló illetéktelen segédeszközöket előnyben részesítő felhasználók után, magyarán szólva lecsapnak a csalókra. A Konami Customer Service sajtóközleményében tudatta minden játékossal és megtévedt lélekkel, hogy összesen 113 felhasználójuknak intettek búcsút sarlatán játékmód bűntette miatt. Pontos részletekkel nem szolgáltak, de a Konami illetékesei ígéretet tettek, minden bejelentést alaposan kivizsgálnak, valamint kitüntető figyelmet fordítanak az online törvényeket áthágó játékosokra. Az elkövetkezendő időkben komolyan megszaporodhatnak a felesleges feljelentések (igényes szívatási formának tűnik, kifejezetten a vérbeli csalók esetében), de ezzel legalább visszaszorítják az elkanászodott virtuális harcosokat.

metal-gear-online.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)