Hirdetés

Metal Gear Collection 2014 - na, ez biztosan nem jön PC-re

|

És konzolokra sem. Lehullott a lepel a nagy Metal Gear Collection 2014 mögött álló projektről, de erre biztosan senki nem számított.

Hirdetés

Kojima nemrég egy Metal Gear Collection 2014 feliratot és a Kojima Productions logóját felvonultató fotóval kívánta felkorbácsolni az érdeklődésünket és természetesen a legtöbben azt vártuk, hogy előrukkolnak egy HD kollekcióval vagy egy, az eddigieknél teljesebb gyűjteménnyel. Nem így történt. Nagyon nem.

Ma a TGS 2014-en kiderült, hogy a Metal Gear Collection nem egy újabb gyűjteményt, hanem egy férfi és női ruhákból, valamint cipőkből és kiegészítőkből álló divatkollekciót jelent, természetesen Kojima elképzelései alapján. Nyilván terepszínű darabokról van szó, amelyet a Metal Gear franchise ihletett és mindegyiken feltűnik a FOXHOUND logója.

Ezenkívül bemutattak egy fehér PlayStation 4-es Metal Gear Solid 5 kiadást, egy új Snake figurát, egy iDroid telefontokot és Snake protézisének replikáját is. 

Vigasztalhatatlanok vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)