Hirdetés

A Messenger egyesül a Messengerrel

|

Végre megtörtént: ezentúl együttműködik egymással a Yahoo és a Microsoft azonnal üzenetküldője. Ezután a felhasználóknak nem kell többé választaniuk a két cég IM (instant messaging) rendszere között. A két cég kilenc hónappal ezelőtt jelentette be, hogy "átjárhatóvá" teszik egymás irányában az azonnali üzenetküldő rendszerüket, néhány napja pedig letölthető a program beta változata. Az új rendszer világszerte 350 millió felhasználónak nyújt új lehetőséget. Ezen keresztül mindkét szolgáltatást egyszerre használhatják majd egyetlen felhasználó-névvel, továbbá láthatják azoknak a partnereknek a státuszát is, akik a másik rendszerbe vannak bejelentkezve. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)