Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Nickelodeon játék, amit senki sem kért

|

Robog tovább a Mario Kart alapjaira épült Kart Racers sorozat, ami próbál felnőni a nagy elődjéhez.

Hirdetés

A Nickelodeon nagyon szeretne részesévé válni a modern gaming piacnak, ami egyébként sikerült is nekik egy nagyon fura pillanat erejéig. A Nickelodeon All-Star Brawlnak volt egy hete, amikor az FGC (Fighting Game Community) komolyan vette a jelenlétét, de a MultiVersus körüli felhajtás azt is lenyomta.

A Nickelodeon most a Kart Racers sorozatára fekszik rá, és a Brawl hibáiból tanulva ezt most szinkronszínészi munka segítségével teszi.

Hirdetés

Pár nappal a szivárgások után a GameMill Entertainment bejelentette, hogy jön a Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway, több mint 40, teljesen szinkronizált karakterrel, 36 pályával, valamint lokális és online multiplayer lehetőségekkel.

A játék már a megjelenési dátumát is megkapta: 2022. október 7-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Hivatalos trailer még nem érkezett sajnos, így az első látnivalókra még várnunk kell.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)