Hirdetés

Megérkeztek a hárommagos és javított négymagos AMD CPU-k!

|

Az AMD részletes információval szolgál a mától kapható legújabb Phenom processzorairól.

Hirdetés

A vállalat, sőt a világ első hárommagos processzorai Phenom X3 név alatt érkeznek és a 8000-es szériába tartoznak, ennek megfelelően az első két típus a 8400 és 8600 számozást kapta. Közös bennük, hogy 1,5 megabájt másodszintű, és 2 megabájt harmadszintű gyorsítótárral kerülnek a piacra, viszont órajelük értelemszerűen már eltérő, rendre 2,1 és 2,3 gigahertz. Az AMD-s Pat Mooread szerint a hárommagos processzort azok fogják vásárolni, akik nem kívánnak négymagos processzorra költeni, de igényeik már túlmutatnak a kétmagos processzorok számítási kapacitásán és valamivel nagyobb teljesítményre vágynak.

 

Négymagos processzorok >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)