Hirdetés

Még mindig veszteséges az Xbox

|

Ugyan már nem annyira, mint régen, de az Xbox 360 még mindíg veszteséget termel.

Hirdetés

A negyedéves kimutatás szerint összegben egészen pontosan $315 millió dollár veszteségről van szó. De az Xbox 360 legalább feljövőben van, nem úgy mint a Microsoft iPod "gyilkosa" a Zune. Az eladási lista alapján, amíg az Xbox teszi ki a vállalat hardveres eladásainak nagy részét, addig a Zune rosszabbul fogy, mint a Microsoft nevével fémjelzett egerek. A Microsoft számításai szerint az Xbox jövő negyedévre már közel nyereséges lesz, a Zune-ról nincs hír, valószínűleg már majdnem lemondtak róla. Mindenesetre a Microsoft negyedévente bejövő 14,2 millárdja mellett Bill bácsi nem fog egyhamar tönkremenni, hisz annyi veszteséget nem termelhet a hardver részleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)