Hirdetés

Még egy PlayStation Showcase jöhet 2023-ban?

|

Elképzelhető, hogy nem a májusi PlayStation Showcase volt a 2023-as éve egyetlen ilyen eseménye.

Hirdetés

Sokan nem értették, miért mutatott pár napja annyira "keveset" a Sony a PlayStation Showcase-en, hiszen oké, kaptunk Marvel's Spider-Man 2 gameplayt, de ezen felül nem igazán csillogtatták meg a belsős fejlesztéseket, elsősorban külsős csapatok multiplatform címeit láthattuk - ezt a lasztit gyorsan le is csapta a Microsoft

Tényleg nem tud semmit sem mutatni a Sony? Mi a helyzet az esetleges Ghost of Tsushima 2-vel? Mikor láthatunk végre bármit is a Wolverine-játékból? Min dolgozik a Bend Studio? Mikor mutat végre valamit a Naughty Dog a készülő multiplayer The Last of Us spin-offból? Mennyi kérdés, de semmi válasz. Könnyen lehet azonban, hogy ez még 2023-ban megváltozik.

Hirdetés

A Kotaku kötelékbe tartozó Ethan Gach nemrég arról tweetelt, hogy információi szerint a PlayStation és a Nintendo is tartani fog még idén egy-egy digitális showcase-t. Elképzelhető tehát, hogy a kékek most megvárják, júniusban mit dob be az Xbox és a Ubisoft, miket jelentenek be a Summer Game Festen, aztán ők is magasabb fordulatszámra kapcsolnak.

Szerintetek tényleg jöhet idén még egy PlayStation Showcase?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)