Hirdetés

Max Payne + The Sims = Gaming Mix

|

Legtöbbetek biztosan ismeri a Maxis régebben megjelent The Sims című játékát, illetve a napokban debütált Remedy féle Max Payne-t. Ezzel még rendben is volnánk, ám most figyeljetek. A The Sims-hez le lehet tölteni a Payne rezidenciát, mégpedig úgy, hogy a játékban Max Payne szerepébe beleélhetjük magunkat. Ezúttal persze nem, mint bosszúálló, hanem, mint dolgozó ember...(bár valakinek mindkettő munka :)). A családnak azonban csak egy tagja van (Max), hiszen a többiek meghaltak kb. 3 évvel ezelőtt...Ha érdekel ez a kis kiegészítés, klikkelj ide, regisztráld magad, és már le is töltheted! A hírért köszönet a 3DRealms-nek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)