Hirdetés

Max Payne 3 - Megjelenés ismét elnapolva

|

Már másodjára kell közölnünk rossz hírt, hogy Max barátunk a tervezettnél jóval később jön el hozzánk

Hirdetés

Rossz hírrel indul a nap. A közelmúltban halasztást szenvedett nagy Take-Two címek közül a Max Payne 3 megjelenését ismételten elnapolták, így azt legkorábban csak 2010 augusztusában kaparinthatjuk meg.


A legelső találgatások még egy október végi megjelenésről szóltak, de ha most a naptárunkba nézünk látjuk, hogy ez végül kacsának bizonyult. A következő lehetséges dátum, ami a Max Payne 3 teaser trailer végén tűnt fel, s már úgy-ahogy hivatalosnak tekinthető 2009 tele volt. Aztán robbant a Take2 bomba, hogy legnagyobb durranásai között (Bioshock 2, Mafia II, és a Read Dead Redemption) a Max Payne 3 megjelenése is a 2010-es pénzügyi évbe tolódik, azon belül is 2010 első felébe.


A most közzétett Take Two közlemény értelmében, a többi játék megjelenését érintetlenül hagyva, a Max Payne 3 várható eljövetelét a 2010-es pénzügyi év utolsó negyedére módosították, ami egészen pontosan jövő év augusztusától októberig tartó időszakot jelenti. Sajnáljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)