Hirdetés

Masszív CDV felhozatal

|

Bár üzletileg mostanában nincs éppen az élen a német CDV (törlések, és ezernyi halasztás - lásd Breed), mégis úgy érzem, hogy ebben az évben igazi finomságokkal szolgálnak majd. Erre az oldalra feltették a jelenlegi terveket, melyben a következő érdekességek szereplnek. A Breed közeleg február magasságában, melyet a hazai fejlesztésű Codename Panzers kiadása követ majd az év második negyedévében. Szintén érkezik a Blitzkrieg első kiegészítése, és még a Lula 3D is megérkezik valamikor ekkortájt. A Cossacks 2 a tervek szerin a harmadik negyedév legnagyobb dobása lesz, míg az év végét egy gyönyörűséges második Blitzkrieg kiegészítéssel zárják... vagy mégsem? Bizony, hogy nem! Még a Codename Panzers kiegészítését is ki szeretnék adni, melyről eleddig senki semmit nem tudott :) Szép év lesz, az egyszer szent!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)