Hirdetés

Mass Effect - Ropjad, Shepard, rajtad a világ szeme!

|

Táncos kedvű Mass Effect rajongók figyeljenek! A BioWare versenyt hirdetett a játék egy bizonyos jelenete után szabadon

Hirdetés

A játék egyik helyszinén, a Flux nightclubban, Shepard kapitány elhivatott diszkótáncosokat "megszégyenítő" módon némi kis riszálásba kezd. A verseny lényege, hogy a bátor indulóknak ezt kell leutánozniuk. A helyszín tetszőleges (példának otthoni környezetet, bevásárlóközpontot, munkahelyet hoznak fel), a kész műnek 10-30 másodperc közöttinek kell lennie, és a neten bárki számára elérhetővé kell tenni. A legviccesebb művek készítőit Mass Effect ajándéktárgyakkal halmozzák el. Bővebb infók ezen a linken találhatóak: pontos részletek, egy videó a szóban forgó táncról, és egy audiófájl a megfelelő zenével (motivációnak).


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)