Hirdetés

Mark Rein: az E3 helyébe lép a GC

|

Ezúttal a Gamesindustry.biz beszélgetett el az Epic Games állandóan nyilatkozó alelnökével, Mark Reinnel. Az úr elmondta véleményét a játékkiállítások revolúciójáról.

Hirdetés

A téma középpontjában természetesen a drasztikusan átalakított, illetve jelenleg is alakuló E3 játékkiállítás állt, amelyről egyelőre annyit tudunk, hogy a szokásos májusi megrendezési dátum átcsúszik júliusra; az óriási alapterület pedig néhány hotelre és privát újságírói bemutatókra szűkül.

Rein szerint a lipcsei Games Convention szervezői ebben a pillanatban rájöttek, hogy átvehetik az E3 szerepét. "Lipcse mintapéldája mindannak, amit az E3 szervezői rosszul csináltak. A GC remek show, mivel teljesen nyitott. Lefogadom, hogy ha az E3 is ilyenformán alakulna át, továbbra is lenne esélye a fennmaradásra. Szerintem a GC leváltja az E3-at. Remélhetőleg a szervezők néhány hónappal előbbre hozzák és akkor ez lehet a publikus demók bemutatójának a megfelelő helye. Erre ugyanis szükség van: évente legalább egyszer el kell adnod játékodat a sajtónak, hogy csámcsoghasson rajta." - fejezte be. Az E3-ra elkészített demók és videók tehát valószínűleg áthelyeződnek majd a GC-re. Nos, majd meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)