Hirdetés

Már Bill Gates siet a Microsoft védelmére

|

Sok a kérdés és a támadás, ezért Bill Gates maga állt ki a Windows 8 és a kapcsolódó termékek védelmében. Bukásról nem lehet beszélni, a Bing jobb mint a Google.

Hirdetés

Bill Gates a Reddit felhasználók kérdéseire válaszolva igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy a Microsoft mindent jól csinál, nincs ok az aggodalomra.

Már 60 millió eladott licencen is túl van a Windows 8, tehát bőven lehet beszélni a tapasztalatokról, és persze arról is merünk álmodozni, hogy mit szeretnénk látni a Windows 9-ben. Bill Gates még inkább azt szeretné látni, hogy mindenki elégedett a Microsoft termékeivel, mert ő az.

Szóba kerül a Bing, a Google, az idegesítő termékek, magánélet, a Windows 8, a Surface Pro - további részletek a TechCorner hírében. Szerintetek mennyire lehet elégedett Gates a jelenlegi helyzettel? Jó irányba tart a Microsoft?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)