Hirdetés

Major League Eating - az evőversenyek kegyetlen világa

|

A Mastiff Games bejelentette legújabb játékát, mely a professzionális evőversenyek világába kalauzol el bennünket.

Hirdetés

Miután mind túlestetek az első "He?" és a második "Mivan?" reakción, lássuk, mit ígér a játék. A hivatalos sajtóközlemény szerint a "sportág" igazi nagy neveit sikerült megnyerni, hogy arcukat adják a játékhoz, sőt a versenyevők nemzetközi szervezete a hivatalos szponzor. A nagy megmérettetések folyamán lehetőségünk lesz - verekedős játékokhoz hasonlóan - támadó és védekező mozdulatok bevetésére, melyek böffentésekből és mustárgázok ellenfélre fújásából állnak.

Lelki szemeink előtt máris láthatjuk a Taxidermia idevonatkozó fejezetét, és tudhatjuk, hogy gusztusos játékra számíthatunk. Bár én ezt továbbra sem tudom elhinni, amíg nem láttam mozgás közben, hivatalos sajtóközlemény ide vagy oda.

 

mle.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)