Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezekkel játszik a magyar

|

Az utóbbi hetek nagy megjelenései közül egy maradt, egy pedig lecsúszott a top 10-es listáról, és nem feltétlenül azok, amikre számítottunk volna.

Hirdetés

A dobozos megjelenés körüli fiaskó nem vette el a gamerek kedvét attól, hogy lesöpörjék a polcokról a Dying Lightot, hiszen az angol listához hasonlóan itthon is a Techland zombis játéka fogyott a legjobban. Nem kizárt, hogy ebben nagy szerepe volt a kárpótlásként adott DLC-knek, de természetesen ettől még rengeteg más cím is érdekelte hazánk gamereit.

Például az előző héthez képest sem sokat hanyatlott a kritikusokból felemás érzéseket kiváltó The Order: 1886, ahogy a Total War: Attila is a játékosok kegyeiben maradt, ellenben a top 10-ben töltött két hét után az Evolve-nak se híre, se hamva a legjobbak listáján.

Új játékok:

1. Dying Light
2. Counter-Srike: Global Offensive
3. The Order: 1886
4. Total War: Attila
5. Grand Theft Auto V
6. Diablo III: Reaper Of Souls
7. FIFA 15
8. Call Of Duty Advanced Warfare
9. Titanfall
10. The Sims 4

A használt játékok piacán az ismerős trendeken kívül azt is észrevehetjük, hogy míg egy fia Xbox-exkluzív cím sem fért be a top 10-be, addig a csak a Sony masináin futó játékok közül jó néhány példány gazdát cserélt a Heavy Rain-ből, a Last of Usból és az Infamous: Second Sonból is.

Használt játékok:

1. Call Of Duty Black Ops
2. Battlefield 3
3. Far Cry 4
4. Call Of Duty: Ghosts
5. Assassin's Creed 2
6. Heavy Rain
7. The Last Of Us
8. Assassin's Creed III
9. Grand Theft Auto V
10. Infamous: Second Son

A héten egyedül az Xbox-exlkuzív ScreamRide jelenik meg, mit gondoltok, felfér majd a tízes listára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)