Hirdetés

Saját létsíkunk is velünk együtt fejlődik a Magic: Legendsben

|

Képességeinket pedig egy kártyapakli összeállításával variálhatjuk a Magic: the Gatheringen alapuló APRG-MMO hibridben.

Hirdetés

Januárban végre megnézhettük a Perfect World új Magic: the Gathering MMO-ját, a gameplay anyag pedig eléggé csalódáskeltőre sikeredett. A Cryptic Studios gondozásában készülő Magic: Legends ugyanis a szóban forgó trailer alapján egy végtelenül fapados ARPG, amitől valószínűleg egyetlen Magic-rajongó pulzusa sem emelkedett meg túlzottan. Most azonban fény derült pár érdekes részletre. 

Hirdetés

A játék egyik vezető fejlesztője, Robert Gutschera most arról mesélt, egy elég különleges módot találtak arra, hogy szemléltessék és kézzelfoghatóvá tegyék a játékosok előrehaladását és teljesítményét: egyrészt már karakterünk képességeinek összeállítása is izgalmas lesz, a skillek ugyanis kártyalapoknak felelnek meg, belőlük kell összerakni egy tizenkét lapos "paklit". A paklink kívül még artifacteket is cipelhetünk magunkkal, amik extra bónuszokhoz juttatnak bennünket. Mindezeken felül azonban úgy érezték, valami még hiányzik. Itt pattant ki a fejükből a játékossal együtt fejlődő létsíkok koncepciója - karakterünk ugyebár egy planeswalker, azaz síkjáró lesz. Egyelőre még nem dolgozták ki teljesen a koncepciót, tehát épp formálódik az, hogyan fest majd a végleges verzióban az otthonunkként szolgáló sík, de az biztos, hogy a központjában található Aetheric Core a játékoshoz hasonlóan szinteket lép és fejlődik. Saját létsíkunkon nyílik lehetőségünk fejleszteni a varázslatainkat és az artifactjeinket is. 

A Magic: Legends PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra készül. PC-n elvileg még 2020-ban kipróbálhatjuk a Perfect World játékát, a konzolos start pedig 2021-re várható. Ha felkeltette az érdeklődésetek a magices köntösbe bújtatott ARPG-MMO, akkor ide kattintva tudtok jelentkezni a bétatesztre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)