Hirdetés

Mafia2.hu - Grafikus kerestetik!

|

A Mafia2.hu egyik szerkesztői posztja megüresedett, így grafikusok, lehet bátran jelentkezni!

Hirdetés

A bekerülés nem csupán a gyorsaságon múlik, be is kell bizonyítani, hogy az illető megfelelő a feladat ellátására. Figyelem: Nem szerkesztőt, hanem kimondottan grafikust keresnek, aki szerkesztő szeretne lenni, annak még várnia kell a játék megjelenéséig!

"Kollégát keresünk az egyedüli üres szerkesztői posztra, még egyszer mondom a grafikusira. Nem kell mást tennetek, hogy esélyesek legyetek, csupán minél több grafikát, képet küldeni a paulie(kukac)mafia2.hu e-mail címre. Az esélyeket növeli a mafia2.hu logójának megtervezése és, hogy minél bonyolultabb, látványosabb legyen a küldött anyag (így látjuk, hogy az egyszerűbb dolgokkal se lehet baj)." Aki esetleg szeretne jelentkezni, bővebben itt tájékozódhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)