Hirdetés

Madden NFL 12 - új eladási rekord

|

A világon egyre népszerűbb az amerikai futball, amely egy kemény, férfias, de igen látványos sportág.

Hirdetés

Nemrégiben Ausztriában világbajnokságot is rendeztek: természetesen az amerikai csapat nyert Kanada ellen - a mérkőzést húszezren tekintették meg.

Mi, európaiak még csak tanulgatjuk ezt a sportágat, de az Egyesült Államokban és környékén elképsztően népszerű. A játék huszinharmadik inkarnációja, a Madden NFL 12 új csúcsot döntött - megjelenését követő héten az össz-eladásai (minden konzolon) 1.4 millió példányra rúgtak - ez 10%-os növekedés a Madden NFL 11 hasonló időszakával szemben.

A Best Buy boltokban hosszú sorok várták az éjszakai megjelenést: s így volt ez állítólag az egész USÁban.

A Madden NFL 12 játékosai első héten 5.4 millió mérkőzést toltak, ami 10000 átlagos NFL szezonnak felel meg. 

A Madden Ultimate Team mód hatalmas siker lett, első héten több, mint 200000 Madden Ultimate Team Cardot és coin packet vásároltak a játékosok. 

EA Sports Season Ticket előfizetők korábban juthattak hozzá a játék digitális változatához - ebben a periódusban több, mint 4 millió játékpercet használtak. 

Megjelenése utáni első héten a Madden NFL 12 az Android eladási listán első lett a fizetős programok között, míg top 10-be került az iOs AppStoreban. 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)