Hirdetés

Mad Riders - megjelenési dátumot kapott a Techland versenyjátéka

|

A kizárólag digitális platformokra érkező alkotást még e hónap folyamán kipróbálhatjuk.

Hirdetés

A Call of Juarez és a Dead Island után a lengyel Techland úgy döntött, hogy lazít egy kicsit, és egy Xbox Live Arcade-ra, PlayStation Networkre és Steamre szánt off-road versenyjátékkal próbálja meg az adrenalinra éhes játékosok vágyait kielégíteni.

Nem mondhatni, hogy ismeretlen terepen járnak: 2010-ben már bizonyítottak a Nail'd című játékkal, amely szintén egy off-road quad verseny volt, és a kritikusok szerint közepesre sikeredett. A Mad Riders sem a ranglista tetejét célozza meg, inkább amolyan kikapcsolódásnak szánják, annak pedig elég jó lesz. A játékban 45 pályán kell versenyeznünk és trükköznünk 3 különböző többjátékos módban 11 másik játékos ellen. Az Xbox 360-nal rendelkező játékosok 800 MS Pontot, a PC-sek és PlayStation 3-asok 9.99 eurót készítsenek elő a május harmincadikai megjelenésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)