Hirdetés

Íme a Mad Catz iOS kontrollere

|

A Mad Catz leleplezte iOS 7 kompatibilis kontrollerét, ami igyekszik közelebb hozni a mobil gaminget a konzoloshoz.

Hirdetés

Az „őrült cirmosok” már többször szolgáltak érdekes kiegészítőkkel. Köztük volt például az MLG Pro Circuit Xbox 360 is, ami az újonnan megjelenő kontroller alapjául is szolgált.

A C.T.R.L.i nevet viselő csodával áprilisban találkozhatunk majd először a polcokon, és 80 dolláros, azaz nagyjából 18 ezer forintos áron lehet beszerezni. A termék nagyjából a negyedik iOS 7-es kontroller a tavaly bemutatkozott Logiteh PowerShell és MOGA Ace Power, valamint a januárban megjelent SteelSeries Stratus után.

Az eszköz az Xbox kontrollerekhez hasonló gombkiosztást kapott, amit egy praktikus készüléktartó panellel toldottak meg, így könnyedén rácsíptethetjük majd az Apple masináira, legyen szó iPhone, avagy iPad készülékről. A színválaszték is széles: a C.T.R.L.i fekete, fehér, kék, piros és narancssárga árnyalatban is elérhető lesz, a fekete például így néz ki:
 

Mit gondoltok róla? Így már kényelmesebb lenne a mobil gaming?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)