Hirdetés

Macbook Air - hamarosan megfizethető áron

|

Nagyon elegáns, igazi státusszimbólum egy Macbook Air - azonban nem túl olcsó. Lehet, hogy ez megváltozik hamarosan?

Hirdetés

A Macbookok manapság igen komoly presztizsértékkel bírnak: komoly menedzserek, üzletemberek veszik és használják csak amiatt, mert almás logó van rajtuk. Persze emellett azért meglehetősen jó gépek is.

Számunkra, akik egyszerű, mezei halandók vagyunk, egy Macbooknál olcsóbb megoldások is létezhetnek, amelyek ugyanúgy a hasznunkra lehetnek almás logó nélkül is. Azonban Tim Cook és csapata úgy néz ki, le tudja majd faragni a legolcsóbb MacBook Air árát annyira, hogy a gép ára is versenyképes legyen a konkurensek hasonló tudású gépeivel. További részletek a témáról testvéroldalunk, a MacWorld oldalán olvashatóak. 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)