Hirdetés

LucasArts - A nagy bejelentés

|

Egyik szemünk sír, a másik zokog. Kiderült, hogy a nagy LucasArts bejelentés nem új projekt.

Hirdetés

Sajnos a LucasArts bejelentése korántsem akkora durranás, mint azt sokan remélték. A Twitter bbejegyzés szerint minden, klasszikus címeket kedvelő LucasArts fan berittyent hallván a cég bejelentését.

Hát a szemünk kerekedhet, az biztos. A LucasArts szerint ugyanis korszakalkotó a hír, miszerint egy csomó klasszikus játékuk elérhetővé válik a Steamen. Alant a lista, hogy első körben mit töltikézhetünk a szimpatikus 1 dollár=1 euró szemléletű Steam rendszeréről. A címek között valóban akad néhány jó játék, mint például a The Dig, vagy a LOOM, de hát mivel semmiféle tuning nem történt ezek esetében, így igazándiból tényleg csak a fanatikusoknak lehet örvendetes a bejelentés. Nekik viszont valószínűleg megvannak eredetiben. Egyszóval a LucasArts nagy dobását közepesre értékeljük, és várjuk a következő tervet, hátha az jobb lesz....

Armed and DangerousTM
Indiana Jones® and the Fate of Atlantis
Indiana Jones® and the Last Crusade: The Graphic Adventure
LEGO® Indiana Jones: The Original Adventure
LOOMTM
Star Wars Battlefront® II
Star Wars Republic Commando®
Star Wars StarfighterTM
The Dig®
Thrillville®: Off the RailsTM

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)