Hirdetés

Készül a League of Legends e-sport menedzser

|

Felépíthetjük és menedzselhetjük majd saját profi csapatunkat, és akár a haverokkal is versenghetünk majd.

Hirdetés

A Riot Games egy raklapnyi játékot jelentett be, a LoL Esports Manager pedig kifejezetten a kompetitív League of Legends rajongóinak készül. Itt lehetőségünk lesz megépíteni álomcsapatunkat, és sikerre vinni őket.

Hirdetés

A játék először az LPL (a kínai LoL profiliga) csapataival és játékosaival fog elindulni 2020-ban, aztán a fejlesztők szépen, fokozatosan fogják hozzáadni a többi liga résztvevőit. A játékmenet részleteit egyelőre nem ismerjük, de lehetőségünk lesz végigfutni egy karriermódot vagy rangsorolt versengésbe kezdeni haverjaink csapataival szemben.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a Riot Games első próbálkozása a menedzser műfajban, de tekintettel az e-sportos részlegük profizmusára, az alapokkal nem lesz gond.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)