Hirdetés

Loki buzogány-keresztelő

|

A Loki-t kiadó Crimson Cow egy érdekes felhívással kívánja a Júniusra várható játék rajongóit mozgosítani: Az RPG-ben használható egyik fegyvernek kívánnak nevet találni a játékosok fantáziájának segítségével.

Hirdetés

A képeken látható kétkezes gyilkolóeszköz jelenleg névtelenséggel küzd, és a kiadó a mi kezünkbe adja most a megtisztelő lehetőséget, hogy névvel ruházzuk fel a "játékszert". Természetesen a legkreatívabbak nem maradnak jutalom nélkül, így a legfrappánsabb név bekerül a játékba, kitalálója pedig a dicsőség mellett egy dedikált poszterrel, egy 25 cm-es barbárfigurával és a játék eredeti kópiájával gazdagodik. A második és harmadik helyezett kénytelen "beérni" egy-egy barbárfigurával. Sajnos a versenyben való részvételhez egy kevés német nyelvtudás sem árt, azonban akik úgy érzik elég kreatívak, erre küldjék ötleteiket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)