Hirdetés

Egy játék, amelyben minden nő halott

|

Austin Jorgensen Lisa the Painful című RPG-jében minden nő halott. A férfiak uralta világról készült játék a "túlélésről, az áldozatokról és a perverzekről" szól.

Hirdetés

Austin Jorgensen egy igen érdekes projekttel indította el Kickstarter kampányát. Az ötlet kicsit hasonlít Patrick Ness Chaos Walking könyvsorozatára, de persze csak alapkoncepciójában, mert a történetről még nem sok mindent tudunk.

A Lisa the Painful RPG egy olyan világban játszódik, ahol nincsenek nők. Ebbe már önmagában is elég fájdalmas belegondolni és Jorgensen tesz is róla, hogy ne találjunk semmi vicceset a koncepciójában.

 

A fejlesztő elmondta, hogy a játék a túlélésről, az áldozatokról és a perverzekről" szól majd, ami lényegében érthető, mert a nők hiánya nyilván nem a férfiak legjobb oldalát csalogatja elő. 

Jorgensen elmondta, hogy a játék folyamatosan nehéz döntések elé állít majd minket, olyanok elé, mint hogy "feladnánk-e az egyik végtagunkat, hogy megmentsük a bajtársunkat". A Lisa the Painful RPG jelenleg a Kickstarteren pörög, úgyhogy ha tetszik a projekt, akkor sipirc támogatni a fejlesztőket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)