Hirdetés

Leleplezték a konzolpiac negyedik résztvevőjét. Jön a Zeebo!

|

Júliusban négy konzoltípus közül válogathatunk és direkt nem használtuk a következő generációs kifejezést.

Hirdetés

Jön a Zeebo, állítja egy brazíliai internetes oldal. Jövő júliusban köszönthetjük a konzolpiac negyedik szereplőjét, a Tectoy hatalmas meglepetésre bejelentette saját készítésű rendszerét, retteghet a Sony-Microsoft-Nintendo trió, ugyanis a brazíliai esőerdők mélyén megszületett a Zeebo névre keresztelt konzol! Hirtelen nem tudom hova tegyem a „100%-ig Brazil" terméket, mivel a piacon jelenlévő rendszerek mellett igazi unikumnak nevezhetjük, már ami tulajdonságait illeti. A Zeebo valamivel több, mint fél éven belül elhozza a digitális disztribúciós modellért prédikálok számára a mennyországot, egyetlen dobozos Zeebo játékkal sem találkozhatunk majd, ellenben minden játékszoftvert beépített egygigabájtos memóriájára vagyunk kénytelenek felpréselni. A meglehetősen gyermeteg kinézetű kontrollerrel érkező konzol tervezett ára 600 dollár, megvásárlása után azonnal hat játékkal leszünk gazdagabbak, memóriáján megtalálhatjuk a Fifa, Brain Challenge, Super Action Hero, Evil Prey, Need for Speed és a Quake játékokat. A globo.com oldalán megjelent beszámolóban nem részletezték az előre telepített alkotások epizódszámát. Dobozos megjelenések hiányában minden felhasználó a ZeeboNet rendszerén keresztül vásárolhat újabb játékokat a konzol virtuális fizetőeszközével (Z-Credits), de dönthetnek hitel- vagy bankkártyájuk kizsákmányolása mellett is. 

zeebo.jpg
 

A Zeebo-ra megvásárolható játékok 10 és 30 dollár közötti áron mozognak, természetesen az árképzés nagyban függ az aktuális játék megjelenésétől és szavatosságától. A Tectoy előzetes tervei alapján márciusra tizenkilenc, míg decemberre már ötvenegy játék közül válogathatnak felhasználóik. Fernando Fischer igazgató elmondta, konzoljukat a jelenlegi platformholderek rendszerei ellen kívánják útjára indítani, valamint hozzátette, termékük esetében kizárható a kalózmásolatok elterjedése, mivel képtelenség sokszorosítani, hordozható alapanyagokra pirítani a Zeebo-ra megjelent alkotásokat. A napvilágra került információk alapján az Electronic Arts, Namco, Capcom, Activision, Sega és az id található partnereik között, támogatásukkal elsősorban a fiatal játékosokat kívánják maguk mellé állítani, először Brazíliában kezdik el forgalmazni a konzolt. Reinaldo Normand a Tectoy Mobile részlegének vezetője elmondta, rendszerük a PlayStation 2 grafikai minőségére képes.

Bevallom őszintén elmosolyodtam, majd komolyan vettem, utána azt gondoltam fake, majd ellátogattam a Tectoy hivatalos oldalára és megtekintettem jelenleg kapható rendszereiket és elmosolyodtam és félig komolyan vettem a bejelentést. Ez büntet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)