Hirdetés

Left Behind: Tribulation Forces - Apokalipszis újratöltve

|

Érkezik a Left Behind: Eternal Forces felújított és javított, folytatásként eladott kiadása.

Hirdetés

Minden idők egyik legrosszabb játéka volt a Left Behind: Eternal Forces, de nem a feldolgozott téma miatt. Ennél igénytelenebb kivitelezésű (külcsín, tartalom, dizájn, játékmechanika és millió bug) stratégiai játékot még nem nagyon hordott hátán a Föld.



A Tim LaHaye és Jerry B. Jenkins nevéhez fűződő könyvsorozat már azelőtt felháborodást váltott ki keresztény és nem keresztény emberekből, mielőtt a radikális evangélikusok sokmillió példányban értékesített írásait megfilmesítették, vagy videójátékba álmodták volna. Miközben a hangyányit kirekesztő alkotást porig alázta a szaksajtó, s a játékosok többségének figyelmét sem keltette fel, a Left Behind Games sikeresnek értékelte munkája gyümölcsét, hiszen a mainstream média annak idején többet foglalkozott játékukkal, mint bármelyik másikkal. Még egy folytatás gondolata is felmerült, ám a megbízott Big Huge Games (Rise of Nations) időközben a felszámolás szélére sodródott.



Ettől függetlenül elkészült a Left Behind: Tribulation Forces címet viselő folytatás, ami inkább tekinthető egy javított, bővített kiadásnak, lévén az alapjáték javított kampánya mellett több tucat skirmish és multiplayer térképet is tartalmaz.
A Left Behind: Tribulation Forces online megvásárolható egy ideje és néhány evangélikus üzlet (bármit is jelentsen ez) árulja az Egyesült Államokban, szélesebb körben csupán június 15-én debütál majd. Azok viszont, akik annak idején megvásárolták az alapjátékot, ingyen és bérmentve tölthetik le a "folytatást".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)